Jouw administratiekantoor in Zwolle

  • Vast bedrag per maand

  • Persoonlijk contact

  • Online tools en geautomatiseerd boekhouden

MAAK KENNIS
Boekhouder Zwolle

Vanuit Zwolle bedienen we klanten uit de hele regio Overijsel

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in de regio Zwolle? EasyMKB Zwolle is gevestigd op de Westerlaan 51. Vanuit ons kantoor verzorgen bij de complete MKB administratie. Met onze software automatiseren wij een groot gedeelte van de boekhouding. Hierdoor kunnen wij de administratie voor een scherp en vast tarief verzorgen.

De bankrekeningen van klanten worden gekoppeld aan de administratie zodat afschriften automatisch dagelijks worden ingelezen. Facturen kunnen grotendeels geautomatiseerd worden opgehaald (UBL). De overige facturen kunnen eenvoudig doorgestuurd worden naar de administratie via de mail of via de app.

Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij de volledige boekhouding, jaarrekening en belastingaangiften. De administratie werken wij dagelijks bij. Hierdoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers en weet je hoe je er aan toe bent.

Heb je vragen over de administratie of andere belastingvragen? Onze adviseurs in Zwolle staan altijd voor je klaar en kun je zowel per telefoon als mail bereiken. De standaard advieswerkzaamheden zitten inbegrepen in het vaste maandelijkse tarief. Op deze manier hoef je niet bang te zijn voor onverwachte hoge facturen, dus geen verrassingen achteraf!

Onze locatie

Onze locatie in Zwolle is gevestigd naast het Station

Westerlaan 51, 8011 CA Zwolle

Telefoon: 085 – 3033 468

Web: www.easymkb.nl/zwolle

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Vrijblijvend kennismaken

Online boekhouden met EasyMKB

Voor het voeren van de administratie maken wij gebruik van de online tool van Yuki. Hiermee kunnen wij de administratie volledig online en grotendeels geautomatiseerd bijhouden. Als klant krijg je een inlog en heb je zelf ook volledig inzicht in de administratie, kun je verkoopfacturen opstellen en versturen, alle facturen raadplegen, inzicht in een online dashboard en noem maar op.

Graag laten wij de mogelijkheden van Yuki en onze werkwijze zien in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Administratiekantoor Zwolle