Jouw administratiekantoor in Rotterdam

  • Vast bedrag per maand

  • Persoonlijk contact

  • Online tools en geautomatiseerd boekhouden

MAAK KENNIS
Boekhouder Rotterdam

Vanuit Rotterdam bedienen we klanten uit de hele regio Zuid Holland

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in de regio Rotterdam? EasyMKB is gevestigd op de Barbizonlaan 104 direct naast de A20. Vanuit ons administratiekantoor in Rotterdam verzorgen bij de complete MKB administratie. Met onze software automatiseren wij een groot gedeelte van de boekhouding. Hierdoor kunnen wij de administratie voor een scherp en vast tarief verzorgen.

De bankrekeningen van klanten worden gekoppeld aan de administratie zodat afschriften automatisch dagelijks worden ingelezen. Facturen kunnen grotendeels geautomatiseerd worden opgehaald (UBL). De overige facturen kunnen eenvoudig doorgestuurd worden naar de administratie via de mail of via de app.

Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij de volledige boekhouding, jaarrekening, publicatiestukken en belastingaangiften. De boekhouding werken wij dagelijks bij. Hierdoor heb je altijd inzicht in actuele cijfers en weet je hoe je er aan toe bent.

Heb je vragen over de administratie of andere belastingvragen? Onze adviseurs in Rotterdam staan altijd voor je klaar en kun je zowel per telefoon als mail bereiken. De standaard advieswerkzaamheden zitten inbegrepen in het vaste maandelijkse tarief. Op deze manier hoef je niet bang te zijn voor onverwachte hoge facturen, dus geen verrassingen achteraf!

Onze locatie

Onze locatie in Rotterdam is gevestigd naast de A20

Barbizonlaan 104, 2908 ME Capelle aan Den IJssel

Telefoon: 085 – 3033 468

Web: www.easymkb.nl/rotterdam

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Vrijblijvend kennismaken

Online boekhouden met EasyMKB

Bij EasyMKB werken wij met de boekhoudsoftware van Yuki. De administratie wordt volledig online bijgehouden en waar mogelijk geautomatiseerd. Als klant krijg je zelf ook een inlog waarmee je volledig inzicht hebt in de cijfers.

Graag laten wij de mogelijkheden van onze werkwijze en Yuki zien in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Administratiekantoor Rotterdam