Ons team

//Ons team
Ons team 2018-02-09T13:56:33+00:00

Het team van EasyMKB

Het team van EasyMKB bestaat uit een groep van jonge en enthousiaste collega’s met diverse expertises. Het team is met name HBO en universitair geschoold op het gebied van accountancy, administratie en fiscaal recht. Een aantal collega’s zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs en volgt regelmatig cursussen en seminairs om zo op de hoogte te blijven van veranderende wet- en regelgeving rondom belasting en administratie.

Dion
DionFinancieel controller
Bij de inrichting van de administratie zorg ik er voor dat alles zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk ingesteld wordt. Daar waar mogelijk zoek ik altijd door naar zoveel mogelijk automatisering.
Chantal
ChantalRelatiemanager Rotterdam en fiscalist
Voor de regio Rotterdam ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle MKB klanten. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s bij het beheren en controleren van de MKB administraties.
Floran
FloranFiscalist
Als fiscalist zie ik erop toe dat alle aangiften juist opgesteld worden en de fiscale faciliteiten worden benut. Daarnaast sta ik klanten te woord bij diverse vragen en casussen.
Dennis
DennisRelatiemanager Zwolle
Als boekhouder en fiscalist ben ik voor de regio Zwolle ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle MKB klanten, zowel bij het opstellen van de aangiftes als bij tussentijdse controles en vragen.
Rodney
RodneyMarketing en ontwikkeling
Terwijl mijn collega’s zich vooral met de administratie bezighouden ben ik op zoek naar kansen en mogelijkheden voor onze MBK klanten. Ook spar ik graag met onze klanten over ontwikkelingen en groeimogelijkheden.
Sander
SanderBoekhouder
Bij EasyMKB ben ik dagelijks bezig met het verwerken en controleren van de administraties en voorbereiden van de kwartaal en jaaraangiftes. Daarnaast beantwoord ik de binnenkomende vragen van onze klanten.
Ichor
IchorBoekhouder
Naast de dagelijkse verwerkingen, het te woord staan van klanten en tussentijdse controles bij EasyMKB volg ik momenteel de HBO opleiding SPD bedrijfsadministratie om zo mijn kennis nog verder uit te breiden.
Vrijblijvend contact

Kennismaken?

Graag maken wij een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij onze werkwijze kunnen toelichten.
Vrijblijvend contact